Διαφημιστική καμπάνια από τον ΠΦΣ με τίτλο «Μόνο στα φαρμακεία» !!!!




Τότε να κλείσουμε όλοι τα Ιατρεία !

Δείτε πως καταστρατηγούν τη νομοθεσία περί  αρνητικής & θετικής λίστας !

Διαβάστε τι ακριβώς αναφέρεται (κλικ στην εικόνα) στην αρνητική λίστα Φαρμάκων περί ιατρικής Συνταγής (πέμπτη στήλη).











Συνάδελφοι πρέπει να καταγγείλουμε μέσω των Ιατρικών Συλλόγων στις εισαγγελικές αρχές και στα αρμόδια τμήματα των Περιφερειών της χώρας, την παράβαση του νόμου περί προμήθειας φαρμάκων άνευ ιατρικής συνταγής και πιθανοί κίνδυνοι για τη δημόσια Υγεία.

(ΦΕΚ Β 3046/16-11-2012)   Κατάλογος φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων που χορηγούνται με ιατρική συνταγή και δεν  αποζημιώνονται από τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης. (Αρνητική Λίστα)

 
(ΦΕΚ Β 329 13.2.2014)  Αντικατάσταση υπουργικής απόφασης έγκρισης του θετικού καταλόγου του άρθρου 12 παρ. 1  εδάφιο α' του ν. 3816/2010, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.(Θετική Λίστα)

3 σχόλια:

  1. Μπορει να λενε και να κανουν οτι θελουν δεν εχετε καταλαβει κατι στο χερι μας ειναι να μην περναει φαρμακο χωρις ιατρικη συνταγη αλλα το κανουμε ?οχι οποτε ειμαστε αξιοι της τυχης μας τοσο απλα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και ο ΠΙΣ κοιμάται τον ύπνο του δικαίου..
    Οι Ιατρικοί σύλλογοι τίποτα... απλά το ανακοινώνουν σε δελτία τύπου !

    Τα κοράκια ιατροί γράφουν εκ των υστέρων τα φάρμακα στους ασφαλισμένους...

    Οι ιατροί έχουν αναδείξει την συνταγογράφηση σε μοναδική ιατρική πράξη !

    Ουστ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπαρχει τροπος να καταπολεμηθει το φαινομενο δυστυχως, ο μονος τροπος ειναι να αλλαξει η νοοτροπια του κοσμου πραγμα αδυνατον και ο αλλος να κοιταξει ο καθενας την δουλεια του να την κανει σωστα και οχι να γραφει οτι του φερνουν...Τι λετε γινεται????Δεν νομιζω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή