Ορίστηκαν οι νέοι γενικοί γραμματείς στο υπ. Υγείας

«Κλείδωσαν» οι δύο γενικοί γραμματείς του υπουργείου Υγείας. Στη θέση του γενικού γραμματέα Δημόσιας Υγείας – στην οποία βρισκόταν η κυρία Χριστίνα Παπανικολάου- θα τοποθετηθεί ο αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) κ. Ιωάννης Μπασκόζος και στη θέση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Υγείας – και του κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη- ο κ. Σπύρος Κοκκινάκης.
Ο ενδοκρινολόγος κ. Μπασκόζος συγκαταλέγεται στα πρόσωπα που ανήκουν στον στενό πυρήνα του τομέα υγείας του ΣΥΡΙΖΑ. Εκτός από μαχητικός συνδικαλιστής, ήταν και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄Αθηνών, αλλά δεν εξελέγη.
Ο κ. Κοκκινάκης είναι τέως Διευθυντής του υπουργείου Υγείας. Θεωρείται προσωπική επιλογή του κ. Κουρουμπλή, με τον οποίο είχαν κοινούς στόχους ως μέλη του ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του 1990, ενώ είχαν συνεργαστεί και κατά την τριετία 1993-1996 όταν ο νυν υπουργός Υγείας ήταν γενικός γραμματέας Πρόνοιας επί υπουργίας Γείτονα.
Επίσης, τον αναπληρωτή υπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Δημήτρη Στρατούλη θα πλαισιώσει ο οικονομολόγος κ. Γιώργος Ρωμανιάς, γενικός γραμματέας Ασφαλιστικού.

10 σχόλια:

  1. ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΡΩΜΑΝΙΑ, ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΣΚΟΖΟ!!! ΟΙ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΤΟΥΣ ΦΥΣΗΞΕ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΛΠΙΔΟΦΩΡΟ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΗ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ! ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΥΦΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΠΟΥ ΤΑ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αργησες αλλα το καταλαβες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΞΗΣ....ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ,ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ,ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΡΕΟΥΣΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ......ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ ΠΧ.........ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ??.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ταχα μου δεν ηξερα....δε ρωταγες????η ξεχασα στο λεγαν αλλα δεν πιστευες λουσου τωρα με το ιδιο σαμπουαν αλλα με αλλο ονομα και χρωμα...Ποιος θα φυγει και που θα παει θα το δουμε κοντος ψαλμος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ Η ΜΕΡΚΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΛΟΥΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελπιζω να εχεις κι αλλο αιμα να δωσεις και να μη σου τελειωσε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κουρουμπλη, εδω διακυβευεται η τυχη ολων των ελληνων στην υγεια και στη ζωη και όχι οι γνωριμίες και η ματαιοδοξια σου , ξερεις εσυ!!! Δεν νομιμοποιήθηκες, ουτε σου δωθηκε η εμπιστοσυνη από τον λαο και τον συριζα για να τοποθετείς στις θεσεις τα φιλαράκια σου και τους συνοδοιπόρους σου λ.χ Κοκκινακης... Στασου στο υψος των περιστάσεων και μην μας αφαιρεις την τελευταια ελπιδα σε ένα δημοκρατικο κομμα... , γιατι μετα ολοι θα ψηφισουν Χ. Αυγη και δεν θα εχω μουτρα να τους κατακρινω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κατεψυξετο θα σου χρειαστει οταν δεν θα εχεις να φας η οταν δεν θα εχεις αλλο αιμα να το βαλεις IV......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΛΙΣΤΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή