«Περάσαμε και εμείς Γολγοθά», λένε οι γιατροί του Νίκου Ρωμανού

Από Νίνα Κομνηνού (ygeia360.gr)
«Περάσαμε, μαζί με εκείνον, κι εμείς έναν Γολγοθά όλες αυτές τις ημέρες, καθώς προσπαθούσαμε να βρισκόμαστε από το πρωί μέχρι το βράδυ δίπλα του. Ο Νίκος Ρωμανός είναι ένα συνεργάσιμο παιδί», είπαν οι γιατροί του Νοσοκομείο "Γ. Γεννηματάς" που είχαν αναλάβει τη φροντίδα του απεργού πείνας.

Η διοίκηση του νοσοκομείου, οι γιατροί και οι νοσηλευτές του Νίκου Ρωμανούπαραχώρησαν το απόγευμα της Τετάρτης συνέντευξη Τύπου στην οποία μίλησαν για τη διαδικασία επανασίτισης του Ν. Ρωμανού, η οποία είναι ένα δύσκολο στάδιο μετά από απεργία πείνας για 30 ημέρες.

Ο Ν. Ρωμανός που νοσηλεύθηκε στο θάλάμο κρατουμένων του «Γ. Γεννηματάς» για 15 ημέρες θα αποκτά σταδιακά τις δυνάμεις, λαμβάνοντας μερικές κουταλιές σούπας κάθε 20 λεπτά, για τις πρώτες 3-4 ημέρες.


Το στάδιο της επανασίτισης, θα διαρκέσει μία εβδομάδα και άλλη μία εβδομάδα που θα δέχεται πλέον ελαφρά τροφή θα παραμείνει νοσηλευόμενος.

Στη συνέντευξη Τύπου οι γιατροί διέψευσαν ότι με εισαγγελική παρέμβαση είχαν δεχθεί πιέσεις για να σιτίσουν τον Νίκο Ρωμανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου