Ίδιες συνταγές στην Ελλάδα με την Ισπανία που έχει πενταπλάσιο πληθυσμό

‘Οργιο σπατάλης έχει συντελεστεί τα τελευταία χρόνια στον τομέα της υγείας.
Το 30% της δαπάνης αφορά υπερβάσεις, σπατάλη και διαφθορά.
Τα παραπάνω ανακοίνωσαν ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, Δημήτρης Κοντός (φωτό αριστερά) και ο γενικός διευθυντής του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για τη διαφθορά P. Vincke (φωτό δεξιά), με αφορμή εκδήλωση για τη διαφθορά στο χώρο της υγείας η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και την Παρασκευή στην Αθήνα.
Σύμφωνα με τον κ. Κοντό, η Ελλάδα έχει τις ίδιες συνταγές για φάρμακα με την Ισπανία, η οποία έχει πληθυσμό πέντε φορές μεγαλύτερο από αυτόν της χώρας μας.

Αλλαγές

Ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ ανακοίνωσε αλλαγές στη χορήγηση ιατροτεχνολογικών προϊόντων (επιθέματα, καροτσάκια, γυαλιά).

Τα υλικά αυτά, που σήμερα χορηγούνται με χειρόγραφες συνταγές θα διατίθενται πλέον με ηλεκτρονικό σύστημα, προκειμένου να υπάρξει διαφάνεια και έλεγχος των παροχών.
ΠΗΓΗ: Iatronet Δ.Κ

Σχόλια

  1. ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ...Ο ΚΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΤΕΒΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΜΠΟΥΚΩΣΕΙ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΕΝΟΗΣΕΙΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ..ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ,,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΚΑΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ,ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ?ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η χώρα δεν έχει άλλο ανθρώπινο δυναμικό. Τα ίδια, φθαρμένα , πρόσωπα μετακινούνται και διοικούν από οργανισμού εις οργανισμόν. Σχεδόν πάντα όπου και αν πάνε αποτυγχάνουν όμως επιμένουν να βολεύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου