Βορίδης, Άδωνις, Λυκουρέντζος, Λοβέρδος: Συνάντηση κορυφής στο Υπουργείο Υγείας

Διάθεση συναίνεσης και φαντασίας διαπνέει αναμφίβολα τον υπουργό Υγείας κ. Μάκη Βορίδη, αφού σήμερα το μεσημέρι έχει καλέσει στο υπουργείο Υγείας, τρεις πρώην υπουργούς οι οποίοι θήτευσαν στην ...ηλεκτρική καρέκλα του υπουργείου Υγείας.
Οι κ.κ. Άδωνις Γεωργιάδης, Ανδρέας Λυκουρέντζος και Ανδρέας Λοβέρδος, θα βρεθούν το μεσημέρι στο υπουργείο Υγείας, καλεσμένοι του κ. Βορίδη, ενώπιον των δημοσιογράφων σε συνέντευξη τύπου που έχει εξαγγείλει ο τελευταίος.
Πράγματι, πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα συγκέντρωση, καθώς αναρωτιέται κανείς, τι μπορεί να ώθησε τον κ. Μάκη Βορίδη στην σκέψη αυτή, να συγκεντρώσει δηλαδή όλους μαζί, τρεις υπουργούς που υπηρέτησαν τα τελευταία χρόνια στο πολύπαθο υπουργείο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανόν και οι τέσσερις, να μιλήσουν για τον ΕΟΠΥΥ και τις υπερβάσεις που έχουν πραγματοποιήσει οι ιδιωτικές κλινικές με αποτέλεσμα να ζημιωθεί ο Οργανισμός. Ωστόσο οι υπερβάσεις αυτές είναι τελικά πολύ μικρές σύμφωνα με το πόρισμα και σε κάθε περίπτωση, δεν ξεπερνούν το 1 % με 1,5% από το σύνολο των κλινικών, ενώ και οι επικεφαλής των Κλινικών, ετοιμάζονται να απευθυνθούν στην Επιτροπή Ενστάσεων.Άλλες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο κ. Βορίδης ενδεχομένως να ανακοινώσει την Ηλεκτρονική Κάρτα Υγείας του ασθενούς, ενέργεια που ξεκίνησαν με κάποιο τρόπο και οι προηγούμενοι υπουργοί Υγείας.

Ανεξάρτητα πάντως από τις ανακοινώσεις, αυτό που συνδέει τους άνδρες αυτούς, είναι ότι υπηρέτησαν σε μία περίοδο βαθειάς κρίσης και μνημιονιακών επιταγών, όπου η υγεία, η περίθαλψη και η πρόνοια καταβαραθρώθηκαν και οι πολίτες μάτωσαν στην κυριολεξία.
Ίσως και να θέλει να περάσει μόνο έναν συμβολισμό ο κ. Μάκης Βορίδης, ότι τα δύσκολα πέρασαν για την υγεία και τους πολίτες και ότι επί των ημερών του, σηματοδοτείται μία νέα εποχή. Ίδωμεν σε λίγες ώρες.

7 σχόλια:

  1. ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΡΥΦΗΣ...ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ..ΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και αν και αν περναν τα χρονακια με δουλεμα και εμεις ψηφιζουμε τον ενα πιο αχρηστο απο τον αλλον....Καλα να παθουμε....Γουσταρουμε δουλεμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KOYIZ...ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ?ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΟΡΥΦΗΣ...ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΨΗΦΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΥΙΖ...ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΥΓΚΗΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γελάσαμε πρωί πρωί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή