Κατέληξε ο ασθενής που κατήγγειλε το φακελάκι

Την τελευταία του πνοή άφησε, μετά το χειρουργείο, ο συνταξιούχος καρδιοπαθής που κατήγγειλε Διευθυντή Κλινικής του Ευαγγελισμού, όταν του ζήτησε «φακελάκι» για τον χειρουργήσει.

Ο συνταξιούχος του ΝΑΤ χειρουργήθηκε το Σάββατο, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει αυτή τη μάχη και εξέπνευσε την επομένη. Οι συγγενείς του εκφράζουν την άποψη ότι η καθυστέρηση του χειρουργείου επιδείνωσε την κατάσταση της υγείας του, ενώ η αστυνομία ζήτησε τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. 

Ο άτυχος άνδρας κατήγγειλε διευθυντή καρδιοχειρουργικής κλινικής του Ευαγγελισμού για χρηματισμό, καθώς ο ιατρός, που συνελήφθη, του ζήτησε 1500 ευρώ για να τον χειρουργήσει.

ΠΗΓΗ: Virus.com.gr

2 σχόλια:

  1. Από την αρχή φαίνεται το πράγμα ήταν μη χειρουργήσιμο και τώρα καταστρέφονται 2 ζωές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΕΧΘΗ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΣ ΕΛΑΦΡΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ.ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ,ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΡΟΣ[ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ]ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ..ΑΝ ΕΠΑΘΕ ΕΜΦΡΑΓΜΑ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ..ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙA ΓΙΑ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή