26-06-2014 ΕΟΠΥΥ: Δελτίο Τύπου για παράταση συμβάσεων παρόχων

Αθήνα, 26/06/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Με νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Υγείας και απόφαση του Δ.Σ. του ΕΟΠΥΥ παρατείνονται οι συμβάσεις των συμβεβλημένων θεραπευτών ιατρών με τον Οργανισμό, που λήγουν στις 30 Ιουνίου του 2014, για τρεις μήνες ως τις 30 Σεπτεμβρίου 2014. 

Επίσης, παρατείνονται και όλες οι συμβάσεις των παρόχων (Διαγνωστικά Εργαστήρια, Κλινικές, Φυσικοθεραπευτές, Οδοντοτεχνίτες, Κέντρα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης, Κέντρα Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας, Μονάδες Χρόνιας Αιμοκάθαρσης, Μονάδες Τεχνητού Νεφρού, Οικοτροφεία, Ιδρύματα/Κλινικές Χρονίων Παθήσεων, Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων, Ειδικά Ιδρύματα για ΑμεΑ, ιδρύματα Ασυλικού Τύπου και Μονάδες Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης). 

Οι λόγοι για την νέα αυτή παράταση είναι ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι διαβουλεύσεις με τους εκπροσώπους των ιατρών και των άλλων παρόχων για το περιεχόμενο των νέων συμβάσεων. 

Να υπενθυμίσουμε ότι είναι η πρώτη φορά που διεξάγεται τόσο εκτεταμένη συζήτηση με ενεργό το ρόλο, της πρόσφατα θεσμοθετημένης, Επιτροπής Διαπραγμάτευσης. 

Στόχος του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΠΥΥ είναι οι νέες συμβάσεις να διασφαλίζουν ποιοτικές υπηρεσίες με αξιοπρέπεια για τους ασφαλισμένους του και ταυτόχρονα σχέσεις εμπιστοσύνης με το σύνολο των παρόχων του Οργανισμού.

1 σχόλιο:

  1. 3MHNO OXI 6MHNO ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ[ΠΑΤΙΝΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΚΑΤΖΗΔΕΣ]...ΟΙ ΠΑΤΙΝΕΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ[ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙΓΕΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή