Γεωργιάδης: Λήγει πιθανόν η επίσχεση των διαγνωστικών κέντρων


Την εκτίμηση ότι θα επιλυθεί σήμερα, Τρίτη, το πρόβλημα με την επίσχεση των διαγνωστικών κέντρων εξέφρασε μέσω του ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης, λίγες ώρες πριν από τη συνάντηση που θα έχει σήμερα στις 12.00 η ηγεσία του υπουργείου Υγείας με εκπροσώπους των παρόχων υπηρεσιών υγείας, που έχουν προχωρήσει από χθες στην επίσχεση εργασίας ζητώντας άμεση εξόφληση των οφειλομένων. 

Ο υπουργός υπενθύμισε ότι από την 1η Ιουνίου τίθεται σε εφαρμογή το σύστημα Άτλας, που καταργεί τα βιβλιάρια υγείας, κάτι που σημαίνει λιγότερη ταλαιπωρία για τους ασφαλισμένους. 

Αναφερόμενος στο περιστατικό που σημειώθηκε χθες στην Αμαλιάδα, όταν κατά τα εγκαίνια νέας πτέρυγας του νοσοκομείου της πόλης ο κ. Γεωργιάδης καταχειροκροτήθηκε, ενώ αντιθέτως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη δέχθηκε τις αποδοκιμασίες των παρευρισκομένων, ο υπουργός είπε ότι όταν η κ. Σάλταρη άρχισε τις γκρίνιες και τις αναφορές στα μνημόνια, ο κόσμος την αποδοκίμασε. 
Απαντώντας σε ερώτηση για το αν οι παρευρισκόμενοι στα εγκαίνια ήταν υποστηρικτές της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε χαρακτηριστικά, δεν έχει και τόσο μεγάλα ποσοστά η ΝΔ στη συγκεκριμένη περιοχή.

2 σχόλια:

  1. Δηλαδή απο 1η Ιουνίου δεν ξαναγραφουμε στα βιβλιάρια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΙΑ....ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή