Άδωνις: Όσα διαγνωστικά κέντρα δε λειτουργήσουν, δε θα είναι συμβεβλημένα

Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν από σήμερα τα διαγνωστικά κέντρα και οι εργαστηριακοί γιατροί που αντιδρούν στις περικοπές του ΕΟΠΥΥ για τις εργαστηριακές εξετάσεις.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης έστειλε μήνυμα προς όλα τα διαγνωστικά κέντρα στα οποία θα γίνει επίσχεση εργασίας με δηλώσεις του στην ΝΕΡΙΤ.
Ο υπουργός Υγείας κάλεσε τους ασφαλισμένους να πάνε για εξετάσεις μετά τις 12:00 καθώς όπως είπε το υπουργείο θα ζητήσει εγγράφως σε όλα τα διαγνωστικά κέντρα να δηλώσουν αν θα λειτουργήσουν ή όχι.
Παράλληλα ξεκαθάρισε πως όσα διαγνωστικά κέντρα δε λειτουργήσουν, δε θα είναι συμβεβλημένα «ούτε τώρα, ούτε στον αιώνα τον άπαντα». Πρόσθεσε επίσης, πως η επίσχεση εργασίας δεν έχει νόημα καθώς οι συμβάσεις τους έχουν λήξει.

1 σχόλιο:

  1. Ο ΑΙΩΝΑΣ Ο ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΟΠΑΡΕΑ ΤΟΥ......ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΛΗΞΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ.....ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ ΠΡΟΠΟΜΠΟ ΤΟΥ...ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή