Δημιουργία Νέου Συνδυασμού στον Ιατρικό Σύλλογο Ρόδου


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Στις Συμπληρωματικές εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου που θα πραγματοποιηθούν στις 6 Απριλίου 2014 ομάδα Ιατρών δημιουργήσαμε έναν νέο Συνδυασμό με την ονομασία Ιατρική Συπείρωση (ΙΑ.ΣΥΣ).

Ένας νέος συνδυασμός που φιλοδοξεί να καλύψει τις τρεις (3) κενές θέσεις στο ΔΣ που στόχο έχει την συσπείρωση του ιατρικού κόσμου.

Να ενώσει τους συναδέλφους με πείρα στις συλλογικές διαδικασίες με αυτούς που δεν έχουν εμπειρία στα κοινά και έχουν όραμα, όρεξη για δουλειά, σε ένα πλαίσιο ισοδύναμων αξιών.

Να αναδείξει ιατρούς που έχουν προτάσεις, ικανότητες επεξεργασίας και διαχείρισης ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερη φωνή το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου της Ρόδου.

Σε  αυτή  την κρίση  το  σύστημα  υγείας  έχει  πρωταρχικό και καίριο  ρόλο. Κάθε  πολίτης καλείται  να  σταθεί με παρρησία απέναντι  στον  κίνδυνο  της  ασθένειας  και  την  απειλή της  προσωπικής  ή  οικογενειακής  κατάρρευσης,  που μπορεί  να  προκληθεί  από  τη λογιστική διαχείριση της Υγείας . 

Ενώ,  χρειάζονται  θαρραλέες  τομές  εξυγίανσης  και  εξορθολογισμού  στην  υγεία,  η  πολιτική  του Υπουργείου τα  τελευταία  έτη επικεντρώνεται  μονοσήμαντα  σε  λογικές οριζόντιων  περικοπών. 

Οι επαγγελματίες υγείας κατηγορούνται μόνιμα για συντεχνιακού τύπου αντιλήψεις και συγχρόνως η πολιτική ηγεσία παραδίδει την  υγεία,  μέσω  νομοθετικών  ρυθμίσεων,  σε  μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, υπακούοντας σε εντολές που δεν ανταποκρίνονται στην ελληνική πραγματικότητα.


Είμαστε αποφασισμένοι  να εργαστούμε ατομικά και ομαδικά για ευρύτατες συνεργασίες με επιστημονικούς και κοινωνικούς φορείς.

Με το παρόν θέλουμε να ενημερώσουμε την τοπική κοινωνία αλλά και τους συναδέλφους μας πως κάτι νέο δημιουργείται στον Ιατρικό Σύλλογο της Ρόδου.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να μας στηρίξουν με την ψήφο τους για να συμπορευτούμε σε νέους δρόμους, διαγράφοντας νέα πορεία με στόχο τα συλλογικά μας όργανα να γίνουν φορείς ουσιαστικής αναβάθμισης.


Υπογράφουν οι ιατροί

ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ                   ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΣ   ΖΕΡΒΟΣ                               ΝΕΦΡΟΛΟΓΟΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ   ΚΟΙΛΙΑΣ                               ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

ΤΑΣΟΣ  ΜΑΥΡΙΔΗΣ                               ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΛΑΡΟΣ                       ΩΡΛ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ  ΜΟΣΧΟΥΣ                      ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

ΦΑΝΗΣ ΜΟΥΚΑΣ                                   ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ

ΟΡΕΣΤΗΣ  ΤΣΑΓΚΟΥΡΝΗΣ               ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ

ΗΛΙΑΣ   ΤΣΕΡΚΗΣ                                  ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ                     ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου