Νέες καταγγελίες Άδωνι για γιατρούς ΕΟΠΥΥ: Ζητούσαν χρήματα από ανασφάλιστους

Σε νέες καταγγελίες κατά των γιατρών του ΕΟΠΥΥ προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος κατήγγειλε ότι γιατροί του ΕΟΠΥΥ ζητούσαν χρήματα για να εξετάσουν ανασφάλιστους ενώ επιπλέον χρήματα από τους ασφαλισμένους του ΙΚΑ ζητούσαν και τα απογεύματα στα ιδιωτικά τους ιατρεία.

Ο κ. Α. Γεωργιάδης απείλησε μάλιστα ότι όσοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ κάνουν αίτηση με στόχο να μπλοκάρουν το σύστημα για συνδικαλιστικούς λόγους, αλλά στις 30 ημέρες δεν παρουσιαστούν να αναλάβουν υπηρεσία, δεν θα έχουν καμία δυνατότητα σύμβασης με τον Οργανισμό.

Προσπάθησε μάλιστα να δελεάσει τους γιατρούς, τονίζοντας ότι μελετάται να γίνει καλύτερη η συνεργασία με όσους γιατρούς αποχωρήσουν από τον Οργανισμό με πιο πολλά ραντεβού. 
Ο κ. Γεωργιάδης επανέλαβε ότι σε ένα μήνα θα αρχίσουν να λειτουργούν τα πολυιατρεία υπό τα νέα δεδομένα και στο νέο σύστημα θα έχουν πρόσβαση και οι ανασφάλιστοι πολίτες.

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε το 99% των πολυϊατρείων του ΕΟΠΥΥ έχει παραδοθεί και μένουν ακόμη δυο τρία.

Ο κ. Γεωργιάδης επανέλαβε ότι στις μονάδες που δεν θα παραδοθούν την ευθύνη για τυχόν απώλειες ή ζημιές θα έχουν εκείνοι που δεν παρέδωσαν τα ιατρεία και διαβεβαίωσε εκ νέου ότι δεν πρόκειται να υπάρξει παρέμβαση της αστυνομίας.

ΠΗΓΗ: Iatropedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου