Η απόφαση του υπουργού Υγείας για τη συγκρότηση του Δ.Σ. του ΕΟΦ

Υπογράφηκε από τον υπουργό Υγείας και στάλθηκε για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση για τη συγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ).

Πρόεδρος είναι ο μαιευτήρας – χειρουργός, διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Αθήνας, κ. Δημήτρης Λιντζέρης (φωτό).

Αντιπρόεδρος α΄, η κ. Αικατερίνη Φαμέλη, πτυχιούχος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης, διδάκτωρ του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αντιπρόεδρος β΄ ο κ. Ιωάννης Καραφύλλης, χημικός μηχανικός, διδάκτωρ του Τμήματος Νοσηλευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ως μέλη του διοικητικού συμβουλίου ορίζονται οι:

Γρηγόριος Μελάς (παιδίατρος - λοιμωξιολόγος), με αναπληρωτή του τον φαρμακοποιοί κ. Αντώνιο Αυγερινό.

Γεωργία Γεωργιάδου (φαρμακοποιός), με αναπληρώτρια την κ. Αικατερίνη Βουρεξάκη (φαρμακοποιό).

Θητεία

Σύμφωνα με την απόφαση, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος α' διορίζονται με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, ενώ η θητεία των ανωτέρω διοριζομένων είναι τριετής.

Σχόλια

 1. ,,,-,,,,--,,,,,ΓΑΒ---ΓΑΒ---ΓΑΒ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο ΜΕΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΒΙΑΝΕΞ.ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ+ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΙΣΑ+ΠΡΟΡΔΡΟΣ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ κλπ κλπ κλπ
  ΑΔΩΝΙ, ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΣΚΑΤΩΣΕΣ,ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΟΣΟ Η ΠΑΛΙΟΠΑΡΕΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ, ΚΑΡΦΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ...ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΗΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟΥ...ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΜΗΝ ΕΞΑΠΑΤΑΣΤΕ..ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΟΛΟ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑ..ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΣΟΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΜΟΡΘΩΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου