Σε νέα συνεδρίαση πιθανότατα η απόφαση των γιατρών του ΕΟΠΥΥ για την απεργία

του Βασίλη Βενιζέλου
Νέα δεδομένα φαίνεται ότι δημιουργεί η προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον πρόεδρο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) Μιχάλη Βλασταράκο,
καθώς είναι λίαν πιθανό η Εκτελεστική Γραμματεία της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Συλλόγων Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού (ΠΟΣΕΥΠ) - ΕΟΠΥΥ, η οποία συνεδιάζει την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, στη 1 μ.μ., να μην αποφασίσει νέα παράταση στην διάρκεια της πανελλαδικής απεργίας των γιατρών του ΕΟΠΥΥ πέραν της ερχόμενης Πέμπτης 19 Δεκεμβρίου, προκειμένου να στείλει ένα μήνυμα καλής θέλησης εκ μέρους του κλάδου προς τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση.

Κατά πάσα πιθανότητα, λοιπόν, η Εκτελεστική Γραμματεία της ΠΟΣΕΥΠ - ΕΟΠΥΥ θα λάβει εξουσιοδότηση για νέα συνεδρίαση αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης Σαμαρά - Βλασταράκου, προκειμένου να εκτιμήσει την διαμορφούμενη κατάσταση και να αποφασίσει τελικά για την τύχη της πανελλαδικής απεργίας του κλάδου.

11 σχόλια:

  1. "Good wines"! Oι ΙΚΑτζήδες μας τελείωσαν!Πώς θα ζήσουμε χωρίς αυτούς?Έχασαν και τα λεφτά που είχαν δώσει ως μίζα στα στελέχη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για να διοριστούν!Ντροπή τους!Ο Άδωνις θα τους κάνει ό,τι δεν τόλμησαν να τους κάνουν οι Κρεμαστινός & Στεφανής,οι μεγαλογιατράρες του μακαρίτη χαρισματικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπή σου λακαμά! Πόση κακία μπορεί να υπάρχει ακόμη?
      Δεν σου εύχομαι "και στα δικά σου", αλλά όπως σκέφτεσαι, μπροστά σου θα τα βρεις...
      ΥΓ Δεν έπρεπε να επιτρέπονται τέτοια σχόλια dr Tsili. Κρίμα.
      ΚΜ

      Διαγραφή
    2. Μην με λες λακαμά,γιατι ως συνταξιούχος του ΙΚΑ σε έχω χρυσοπληρώσει τόσα χρόνια λεβέντη μου!

      Διαγραφή
    3. Συνταξιούχε του ΙΚΑ τόσα χρόνια πήγαινες δωρεάν στα ιατρεία του ΙΚΑ (έστω και μετά από ένα μήνα το ραντεβού). Από εδώ και πέρα είναι καιρός να βάλεις πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να δεις ιδιώτη ιατρό (οι συμβεβλημένοι θα είναι πάντα συμπληρωμένοι!). Καιρός λοιπόν να χρυσοπληρώνεις τις κρατήσεις για την περίθαλψή σου αλλά και τους γιατρούς που θα πηγαίνεις. Και όσο θα περνανε τα χρόνια σου θα χρειάζεσαι ίσως και περισσότερες επισκέψεις. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ λοιπόν.

      Διαγραφή
    4. Kαθεστωτικέ γιατρέ,στον εαυτό σου που λάδωσε για να μπεςι στο φαύλο συστημα του ΙΚΑ να ξεσπάσεις,όχι στο δύσμοιρο συνταξιούχο.

      Διαγραφή
    5. Ο "συνταξιούχος??" που γράφει εδώ μέσα σίγουρα δεν είναι δύσμοιρος και ίσως ούτε συνταξιούχος. Και σίγουρα περιμένει και απαντήσεις. Οπότε άφησε να υπερασπιστεί ο ίδιος τον εαυτό του. Αν και όπως καταλαβαίνουμε εσύ και αυτός είστε το ίδιο άτομο. Και παρεμπιπτόντως δεν είμαι καθεστωτικός αλλά ωραίος και ελεύθερος επαγγελματίας. Απλά δεν μου αρέσουν τα κουτοπόνηρα και γι' αυτόν και μόνο το λόγο υπερασπίζομαι τους ΙΚΑτζήδες. Σταματώ λοιπόν εδώ να απαντώ στον "ανώνυμο- συνταξιούχο".

      Διαγραφή
    6. ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΒΑΓΑΤΕ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΑΣ ΞΕΡΑΤΕ ΜΟΝΟΝ,ΟΠΟΥ ΛΑΘΡΑ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΙΑ.ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΑΣ. ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.

      Διαγραφή
    7. ΤΑ ΥΠΟΖΥΓΙΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣΑΤΕ,ΞΥΠΝΗΣΑΝ.ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΩΡΑΙΟΣ,ΟΥΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΙΚΑΤΖΗΣ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΡΩΗΝ.

      Διαγραφή
    8. Νομίζεις ότι ξύπνησες! Υποζύγιο ήσουν, είσαι και θα είσαι... Αν πλήρωσες ακριβά τους ΙΚΑτζήδες, όπως λες, σε λίγο καιρό δεν θα μπορείς ούτε απέξω να περάσεις από τα ιδιωτικά πολυιατρεία. Αλλά τότε δεν θα βρίσκεις τους πρώην γιατρούς του ΙΚΑ κι έτσι θα καταλήξεις "πρώην ζωντανός"...
      ΚΜ

      Διαγραφή
    9. ΚΜ,δεν θα σε πω καπαμά,πού κρύφτηκες?????????????????

      Διαγραφή
  2. ΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ ΑΤΤΙΚΗΣ. Ψήφισμα γενικής Συνέλευσης. 13/12/2013
    Αθήνα 13/12/2013

    Αρ. Πρωτ.: 112

    H σημερινή μαζικότατη Γενική Συνέλευση ανέδειξε τη συνέχιση του αγώνα μας με κύριο άξονα την προάσπιση της Δημόσιας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

    Αποφασίστηκε:

    -Συνέχιση της απεργιακής κινητοποίησης.

    -Διάλογος εν μέσω απεργίας μέχρι την επίλυση των απεργιακών μας αιτημάτων.

    -Διατήρηση των δομών και του χαρακτήρα του ΕΟΠΥΥ ως αγοραστή και παρόχου Υγείας με βελτίωση των υπαρχουσών δομών.

    -Καμία αλλαγή των εργασιακών μας σχέσεων.

    -Καμία απόλυση –καμία διαθεσιμότητα.

    -‘Εκτακτη σύγκληση Συνεδρίου της Ομοσπονδίας.

    -Εξάμηνη παράταση αναπηρικών συντάξεων και επιδομάτων αναπηρίας.

    -Συνεχίζουμε την διεύρυνση μετώπου του αγώνα για την προάσπιση του Δημοσίου Συστήματος Υγείας



    ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

    ΨΥΧΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ



    ΑπάντησηΔιαγραφή