Άδωνις: Ίσως ο τόνος μου να ήταν υπερβολικός

«Μπορεί ο τόνος μου να ήταν λίγο υπερβολικός, όχι αυτά που είπα», ανέφερε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης για τη χθεσινή αντίδρασή του εναντίον ορισμένων εργαζομένων της Πολυκλινικής Αθηνών. Ο υπουργός τόνισε, μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΪ, ότι είναι εργαζόμενος του ιδιωτικού τομέα.
«Εμείς οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα έχουμε πλήρη εργασιακή ανασφάλεια όταν κάνουν κάποιοι φασαρία για μετακίνηση ενός χιλιόμετρου ε, αυτό μας βγάζει από τα ρούχα μας» δήλωσε χαρακτηριστικά για τις αντιδράσεις τους στη μετακίνηση τους από την Πολυκλινική στο Ευαγγελισμό
«Εβδομήντα φορές τους έχω πει τα ίδια πράγματα και εβδομήντα φορές ξανάκουω τα ίδια πράγματα. Όλο το προσωπικό της πολυκλινικής Αθηνών στην Ομόνοια θα πάει στον Ευαγγελισμό εκτός ορισμένων που έχουν ζητήσει να πάνε να πάει αλλού αν θεωρεί κάποιος ότι είναι η τρομερή εργασιακή μεταβολή, ε τι να πω» σημείωσε.
Η πολυκλινική θα γίνει τα εξωτερικά ιατρεία του Ευαγγελισμού σημείωσε.
«Δεν γίνονται απολύσεις στην υγεία, γιατί τα κενά μας είναι πολύ περισσότερα από τις μετακινήσεις» τόνισε ο υπουργός Υγείας.
Ο κ. Γεωργιάδης διευκρίνισε ότι είναι πολύ παλιό σχέδιο η αλλαγή της χρήσης των νοσοκομείων και χρονολογείται από το 2003. «Αντί να έχεις κάποια γενικά νοσοκομεία πρώτης κατηγορίας και κάποια δεύτερης κατηγορίας που προσπαθούν να ανταγωνιστούν τα πρώτα αλλά δεν μπορούν κάνεις διανομή ρόλων (...) τα ράτζα υπάρχουν όχι επειδή δεν υπάρχουν κρεβάτια αλλά επειδή έχουν άσχημα κατανεμημένα τα κρεβάτια» τόνισε.
«Ο κόσμος αντιλαμβάνεται το σωστό, και οι πολιτικοί καθυστερούν» δήλωσε.
«Βάζει ο γιατρός κάποιον πελάτη του ως επείγον περιστατικό, έρχεται με το βαλιτσάκι, τού κάνει ό,τι είναι να του κάνει και πληρώνει μαύρα», συμπλήρωσε ο υπουργός Υγείας.

1 σχόλιο:

  1. ΙΣΩΣ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ, ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΥΠΟΠΡΟΙΟΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΗΛΕΜΑΖΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή