Τριακόσιοι γιατροί και εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα» μετακινούνται άμεσα!

Εντός δεκαπέντε ημερών θα μετακινηθούν προς όμορα νοσηλευτικά ιδρύματα του ΕΣΥ τριακόσιοι (300) από τους τριακόσιους σαράντα (340) γιατρούς και εργαζόμενους του νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα», στα πλαίσια της διαθεσιμότητας – κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων.

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στα μέλη του Δ.Σ. του σωματείου των εργαζομένων στο «Αγία Βαρβάρα», χωρίς, πάντως, να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με το συγκεκριμένο νοσηλευτικό ίδρυμα της Δυτικής Αττικής.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε επίσης από τους γιατρούς και τους εργαζόμενους του «Αγία Βαρβάρα» να καταθέσουν άμεσα τα βιογραφικά σημειώματά τους, καθώς, εάν δεν τα καταθέσουν, θα πάρουν την άγουσα για την έξοδο από το ΕΣΥ και το δημόσιο.

ΠΗΓΗ: Υgeia360.gr

2 σχόλια:

  1. Και αν κρατήσει μόνο τους Phd ποιος θα κάνει τη λάντζα έ;Χτες 3 η ώρα μεσημέρι στο ΚΑΤ στην ορθοπαιδική των επειγόντων και ο αύξων αριθμός των ασθενών ήταν 1205.2 τραυματιοφορείς στη βάρδια και 3 νοσοκόμες.Γιατροί σερνόμενοι παρόλα αυτά αξιοπρεπείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΓΙΑ ΤΙΣ.. ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟΣ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ[ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΖΙΖ...ΔΕΝ ΣΕ ΞΑΝΑΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑ]ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ.ΤΟΣΟ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ? [ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑΙΝΑ][ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή