A. Γεωργιάδης - Γ. Πατούλης την Τετάρτη στο Καστελόριζο με νέο γιατρό

Την πρόσληψη νέου γιατρού για το Καστελόριζο ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι την Τετάρτη θα μεταβεί ο ίδιος μαζί με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργο Πατούλη και τον νεοπροσληφθέντα ιατρό στο νησί.

«Ο γιατρός που έλειπε τόσα χρόνια θα είναι επιτέλους στο Καστελόριζο… Ο υπουργός Υγείας δεν είναι μόνο για την Αθήνα, είναι για όλη την Ελλάδα, από τη μία άκρη μέχρι την άλλη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης, ενώ συμπλήρωσε ότι «δεν θα αφήσουμε κανέναν Έλληνα εκτός».

Σημειώνεται ότι οι ελλείψεις ιατρικού προσωπικού είναι μείζον πρόβλημα για τα ακριτικά νησιά και τα άμεσα αντανακλαστικά του υπουργού να δώσει λύση σε ένα τόσο καίριο ζήτημα μόνο θετικά μπορούν να αξιολογηθούν.


Πηγή : newsbomb.gr

3 σχόλια:

  1. Καταρχας γιατι βρισκεται στο Καστελοριζο ο προεδρος του ΙΣΑ αντι του προεδρου του οικειου συλλογου.Δεν θα ηταν παραξενο αν στο ΙΚΑ Αμαρουσιου για παραδειγμα παραβρισκοταν ο προεδρος του ΙΣ Ροδου ?
    Ο γιατρος που διοριστηκε ειναι ειδικευμενος ή αγροτικος?
    Αλήθεια τι μισθο θα παιρνει για να ανταπεξελθει στις αναγκες της διαβιωσης του?
    Τα ρωταω γιατι μπορει ΤΟ ΠΟΛΥ σε ενα χρονο να ξαναψαχνουμε για γιατρο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oxi mporei sigoura......einai eidikeumenh pneumonologos!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EΛΛΑΣ ΑΘΑΝΑΤΗ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΠΟΤΕ.ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΗΡΘΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΦΕΡΕ ΓΙΑΤΡΟ.Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΑΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ-ΑΠΟΙΚΙΑΚΕΣ-ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΕΣ.ΑΔΩΝΙΣ-ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΤΟ ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή