Προσβλητική η συμπεριφορά του Διευθύνοντος συμβούλου της ΗΔΙΚΑ στους εκπροσώπους των γιατρών

Αθήνα 28-06-2013

- Προς τον Υπουργό Εργασίας κ. Βρούτση Ι.

Κοιν. :
-Υπουργό Υγείας κ. Γεωργιάδη Αδ.
- ΠΙΣ
-Ιατρικούς Συλλόγους
- ΜΜΕ

Κε Υπουργέ

Οι συμμετέχοντες σήμερα 28-06-2013 σε προγραμματισμένη σύσκεψη στη Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, Β. Ανεμοδουρά ως εκπρόσωπος του προεδρείου του ΠΙΣ, Αθ. Αποστολόπουλος, πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού ΕΟΠΠΥ Αττικής (ΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ ΑΤΤΙΚΗΣ) & αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας και ο Ι. Χρονόπουλος, Γεν. Γραμ. ΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ με θέμα την επισήμανση των σοβαρότατων αδυναμιών της υποχρεωτικής εφαρμογής του συστήματος ICD-10 στην Ηλεκτρονική Συνταγογραφία, παρόντων και των Αντιπροέδρων του ΕΟΠΥΥ κκ. Μπραβάκου Ν. & Γαρύφαλλου Αλ., καθώς και επιτελικών υπηρεσιακών παραγόντων του ΕΟΠΥΥ για την Πληροφορική,
καταγγέλλουμε και ζητούμε την άμεση αποπομπή του συμμετέχοντος επίσης από πλευράς ΗΔΙΚΑ Διευθ. Συμβούλου κ. Χάλαρη Χρ. για την άκρως προσβλητική – απαξιωτική και απαράδεκτη στάση του να αποχωρήσει αιφνίδια & επιδεικτικά εν μέσω της συζήτησης (όταν δεν μπορούσε να αντικρούσει τις επισημάνσεις όλων για τις σοβαρές αδυναμίες του συστήματος), παρουσία όλων που συμμετείχαν, προσβάλλοντας ευθέως κατ’ αυτό τον τρόπο όλους του γιατρούς της Ελλάδος καθώς και τους 2 Αντιπροέδρους του ΕΟΠΥΥ.

Επειδή δεν μπορεί να γίνουν ανεκτές από κανένα συμπεριφορές τύπου γιάπηδων στη Δημόσια Διοίκηση, παρακαλούμε να περιφρουρήσετε με τις ενέργειες σας την τάξη, αλλά και το κύρος θεσμών, εκπροσώπων επιστημονικών κλάδων και ανώτατων Διοικητικών Οργάνων του Κράτους.

Β. ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ
Εκπρόσωπος του Προεδρείου ΠΙΣ
Πρόεδρος ΙΣΠ
Α. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Πρόεδρος ΣΕΥΠ-ΕΟΠΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
Αντιπρόεδρος ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ
Ι. ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ
Γεν. Γραμ. ΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ

1 σχόλιο:

  1. Φοβήθηκε ο άνθρωπος από τη μπλε σκιά δεκαετίας του 70 της Ανεμοδουρά.Μην τον παρεξηγείται

    ΑπάντησηΔιαγραφή