Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης Υπουργός Υγείας


Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης αναλαμβάνει το υπουργείο Υγείας, με υφυπουργούς τον κ. Αντώνη Μπέζα και την κ. Ζέτα Μακρή.

Αρχικά τοποθετήθηκε η κ. Βούλτεψη αλλά σε λίγες ώρες παραιτήθηκε από τη θέση της υφυπουργού Υγείας. 


Στην θέση της Σ.Βούλτεψη αναλαμβάνει η κ. Ζέτα Μακρή. 


Ο κ. Γεωργιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Είναι ο τριτότοκος υιός του Αθανασίου και της Παρασκευής Γεωργιάδου και έχει άλλα δύο αδέλφια τον Λεωνίδα και τον Αλέξανδρο. 

Έχει αποφοιτήσει από την Φιλοσοφική Σχολής Αθηνών και πιο συγκεκριμένα από το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας. 

Είναι έγγαμος με την Ευγενία Μανωλίδου, και έχουν μαζί έναν υιό, τον Αθανάσιο-Περσέα. 

Ο κ. Αντώνης Μπέζας γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1963. Είναι έγγαμος με την Αθηνά Καρβούνη και έχουν δύο παιδιά τον Μανώλη και την Κωνσταντίνα. 

Είναι πολιτικός μηχανικός (διπλωματούχος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου), έχει εργασθεί ως επιστημονικός συνεργάτης στα Εργαστήρια Οπλισμένου Σκυροδέματος και Αντισεισμικής Τεχνολογίας του ΕΜΠ και διατηρεί τεχνικό γραφείο στην Ηγουμενίτσα, όπου και κατοικεί μόνιμα.

Η Ζέττα Μακρή είναι κόρη της Δώρας και του Μιχάλη Μακρή, ο οποίος διετέλεσε βουλευτής Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας. Έχει δύο παιδιά, τον Μιχάλη και τον Κωνσταντίνο, φοιτητές του Πολυτεχνείου.

Τον Δεκέμβριο του 2009 ορίστηκε από τον Πρόεδρο της Ν.Δ, κ. Αντώνη Σαμαρά, Αναπληρώτρια Γραμματέας Αγροτικού Τομέα της Ν.Δ. Aπό τον Ιανουάριο του 2011 είναι Αναπληρώτρια Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Ν.Δ. Συμμετείχε, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2010 στο Δήμο Βόλου ως επικεφαλής του Συνδυασμού ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ, ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ και από 1η Ιανουαρίου 2011 είναι επικεφαλής της μείζονος Μειοψηφίας στο Δήμο Βόλου.


Eίναι Δικηγόρος παρ΄ Αρείω Πάγω. 

1 σχόλιο:

  1. Το περίεργον ότι: ο νεώτερος και απείρως απειρώτερος ΥΠΟΥΡΓΟΣ ενώ οι παλαιότεροι και πολλαπλά εμπειρότεροι, ΠΑΡ' ΑΥΤΩ...
    Τί μπορεί να σημαίνει, παρά ανταπόδοση ευχαριστιών για προσφερθείσες (και προσφάτως)κοινοβουλευτικές υπηρεσίες ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή