Έντονη δυσφορία Λυκουρέντζου για τον εσωτερικό "συνδικαλισμό" στο υπουργείο Υγείας


Ένα ακόμη βήμα προς την έξοδο από την κυβέρνηση πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 28 Φεβρουαρίου η υφυπουργός Υγείας Φωτεινή Σκοπούλη, η οποία έχει υποδειχθεί σε αυτή την θέση από την Δημοκρατική Αριστερά.

Η υφυπουργός Υγείας εμφανίσθηκε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΝΕΤ και εξαπέλυσε βέλη προς κάθε κατεύθυνση εντός της κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένων των συναδέλφων της στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι, σε ερώτηση των δημοσιογράφων της ΝΕΤ σχετικά με το επίπεδο της επικοινωνίας μεταξύ των στελεχών της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, η Φωτεινή Σκοπούλη απάντησε χαρακτηριστικά:
"Σαφώς ο καθένας έχει τις αρμοδιότητες του και στα περισσότερα πράγματα και να επικοινωνούμε, επικοινωνούμε εικονικά"...
Η υφυπουργός Υγείας εκτόξευσε βέλη και κατά άλλων υπουργών της κυβέρνησης, τους οποίους κατηγόρησε ότι δεν συνεργάζονται μαζί της και δεν συνυπογράφουν πράξεις της ιδίας...


Από την πλευρά του, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος έγινε πυρ και μανία από την εμφάνιση της Φωτεινής Σκοπούλη στη ΝΕΤ και έδωσε ευθύς αμέσως εντολή σε στενούς συνεργάτες του να διαμηνύσουν στην υφυπουργό Υγείας ότι είναι αποφασισμένος να θέσει τέλος στον εσωτερικό "συνδικαλισμό", όπως τον χαρακτηρίζει ο ίδιος, στα πλαίσια της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, καθώς και ότι από τούδε και στο εξής θα παρεμβαίνει ακόμη και προληπτικά, ενώ προτίθεται να ενημερώσει αρμοδίως και το Μέγαρο Μαξίμου.

Την ίδια στιγμή, την παρέμβαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για τις αποφάσεις της Φωτεινής Σκοπούλη σχετικά με τη διαχείριση του αίματος στη χώρα μας ζητεί με μία "σκληρή" ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά (ΙΣΠ).

ΠΗΓΗ: Ygeia360

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου