ΕΟΠΥΥ: Θεώρηση και ισχύς βιλιαρίων υγείας ασφαλισμένων, των Τομέων α) Υγείας Δικηγόρων Αθηνών (ΕΤΑΑ) και β) Τραπεζών ΤΑΠΤΠΓΑΕ (ΤΑΥΡΕΚΩ).

ΘΕΜΑ : Θεώρηση και ισχύς βιβλιαρίων υγείας ασφαλισμένων.

Σχετικά με την θεώρηση και ισχύ βιβλιαρίων υγείας ασφαλισμένων του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα :
- Η θεώρηση του έτους 2012 στα βιβλιάρια υγείας των ασφαλισμένων του Τομέα Υγείας Δικηγόρων Αθηνών (Ε.Τ.Α.Α.), όπως μας ενημέρωσε ο ανωτέρω Τομέας με σχετικό έγγραφό του, ισχύει έως και 28 Φεβρουαρίου 2013. Εφόσον δοθεί παράταση πέραν της ως άνω ημερομηνίας, από τον ως άνω Τομέα και ενημερωθεί εγγράφως η Κεντρική Υπηρεσία του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

- Επιπλέον, σύμφωνα με σχετικό έγγραφο του Τομέα Ασθένειας Προσωπικού Τραπεζών Πίστεως – Γενικής και Αμέρικαν Εξπρές (ΤΑΥΤΕΚΩ), ο ανωτέρω Τομέας ουδέποτε από την ίδρυση του μέχρι σήμερα θεωρούσε τα βιβλιάρια ασθενείας των ασφαλισμένων του, ως απόρροια της Καταστατικής του Διάταξης, ούτε υπάρχει αντίστοιχη θέση θεώρησης εντός του βιβλιαρίου ασθενείας, πέραν της ημερομηνίας έκδοσής του. Βιβλιάριο ασθενείας που δεν είναι σε ισχύ φέρει την ειδική σφραγίδα του Τομέα και ως εξής :

ΤΑΥΤΕΚΩ
ΤΑΑΠΤΠΓΑΕ
ΑΚΥΡΟΝ
Ημ/νία
Υπογραφή

Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούμε για την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων των ενταχθέντων στον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Τομέων, ως αναφέρουμε ανωτέρω, με την επίδειξη των βιβλιαρίων τους και εφόσον πληρούν τις προυποθέσεις ως ανωτέρω.

ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ 

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Ο.Π.Υ.Υ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου