ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΠΥΥ 21/08/2012

Η Διοίκηση του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. σχετικά με τις κινητοποιήσεις μικρής ομάδας γιατρών συμβεβλημένων με τον Οργανισμό, οι οποίες προβάλλονται από τα ΜΜΕ, ενημερώνει τους ασφαλισμένους ότι, όπως διαπιστώνεται από τις χιλιάδες συνταγών που κόπηκαν το διήμερο 20 και 21 Αυγούστου 2012, η πλειοψηφία των γιατρών παραμένουν στις θέσεις τους, σεβόμενοι τη συνεργασία τους με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. 

Εξάλλου, όσα προβάλλονται στο διεκδικητικό πλαίσιο, πλην των οφειλών του παρελθόντος, έχουν ικανοποιηθεί. Υπενθυμίζεται μάλιστα ότι οι γιατροί έχουν πληρωθεί μέχρι και το μήνα Μά'ϊο. 

Επιπλέον, η Διοίκηση του Οργανισμού καλεί τους γιατρούς να διαβάσουν τα άρθρα της σύμβασης που έχουν υπογράψει με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ, στα οποία προκαθορίζονται ρητά και οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματά τους. 

Ειδικότερα, επισημαίνεται ότι, σε κάθε περίπτωση, η είσπραξη της οριζόμενης αμοιβής του κρατικού τιμολογίου απευθείας από τον ασφαλισμένο εκ μέρους των συμβεβλημένων γιατρών, συνιστά ευθεία παραβίαση του όρου 16 της σύμβασης που έχουν υπογράψει και, ως εκ τούτου, αποτελεί λόγο άμεσης καταγγελίας της σύμβασης.

5 σχόλια:

  1. Η βλακεία εχει και τα όρια της..Οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ εξυπηρετούν τους ασφαλισμένους κανονικά γιατι η κινητοποίηση εχει μετατεθεί για τις 3/9/2012. Ας το πει κάποιος στον ανεκδιήγητο πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ. Καλα ένα απο αυτά τα κόπροσκυλα που πληρώνονται κανονικα απο τον ΕΟΠΥΥ με τα λεφτά μας ( αυτα που έχουμε δουλέψει και μας τα χρωστάνε) δεν μπορούσε να τον ενημερώσει !!!;;; Αυτοί οι γελοιοι έχουν στα χέρια τους την υγεία 9,5 εκατομμυρίων Ελλήνων.!!!!
    Και έχουν το θράσος να μας απειλούν κιόλας. Μαζί και οι υπουργοί που εμείς ψηφίσαμε και τους στείλαμε στις καρέκλες τους. Ας αφήσουν τις μαγκιες του τύπου 'εγώ δεν εκβιαζομαι ' γιατι οι φαπες είναι κοντά και θα είναι πολλές ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συναδελφοι συμβεβλημενοι με τον ΕΟΠΥΥ μεινετε σταθεροι στις θεσεις σας. Ο γαλαντομος οργανισμος θα σας δινει σταθερα τα 10 ευρω!! Και οπως βλεπετε και απο την ανακοινωση πρεπει να προσεχετε τις συμβατικες σας υποχρεωσεις διαφορετικα τερμα η σύμβασή σας! Ο ΕΟΠΥΥ δεν εχει συμβατικες υποχρεωσεις! Και εκει που ο Πρόεδρός τους σας χρωσταει, τωρα θελει να σας παρει και το βοδι!! Μεινετε λοιπον πιστοι στις πλουσιοπαροχες συμβασεις σας. Βεβαια θα πει καποιος:" ο καθενας παιρνει ο,τι του αξιζει"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου ρε μεγάλε ΓΙΑΤΡΑΡΑ που άξιζεις περισσότερο απο εμάς τους δευτεροκλασατους συμβεβλημενους. Απορώ γιατι ασχολείσαι με εμάς τους φτωχούς ανάξιους ΕΟΠΥΥΤΕΣ. Απο ότι φαίνεται μάλλον βάρας μύγες και έχεις χρόνο να ασχολείσαι με πράγματα που δεν σε αφορούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. .....συναδελφε απο οτι βλεπω μαλλον τον ιδιο ελευθερο χρονο εχουμε να "βαραμε μυγες" διοτι και εσενα εδω μεσα βλεπω να τριγυρνας οπως εγω!....εσυ ομως που εισαι του συστηματος ΕΟΠΥΥ θα επρεπε καθε μερα να εισδαι γεματος με τουλαχιστον 10 επισκεψεις των 10 ευρω (ακριβα κοστολογεις τον κοπο και την επιστημη σου)και να μην εχεις τον χρονο (δικη σου λογικη αυτο) να μπαινεις εδω μεσα.....αρα μαλλον σε εχουν φτυσει τα 9500000 των ασφαλισμενων σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι ενώ δεν είσαι συμβεβλημενους ασχολείσαι μαζί μας. Τον έξυπνο κανεις με το έρχεσαι εδώ μέσα και να μας προσβαλεις ότι τόσο αξιζουμε κλπ.. Άντε τραβά να κόψεις χρήμα αφού έχεις κόσμο και καλοπληρωνεσαι και μην ασχολείσαι με το τι κάνουμε και εάν πληρώνομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή