Πληρώνει το Μάη στους Φαρμακοποιούς ο ΕΟΠΥΥ


ΑΘΗΝΑ 23/7/2012
ΩΡΑ 17.15 ΜΜ

Σύμφωνα με επίσημη πληροφόρηση από τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. εξασφαλίσθηκε  για τα φαρμακεία ολόκληρο το ποσό που αφορά τις συνταγές Μαΐου .
Αύριο αναρτάται στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» το ποσό των 160 εκατομμυρίων ευρώ. Η πλήρης αποπληρωμή θα γίνει μέσα στο πρώτο πενθήμερο του Αυγούστου.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Προς ηγεσία του ΥΥΚΑ και του ΕΟΠΥΥ..άν πληρωθούν οι φαρμακοποιοί τον Μάιο και εμείς οι συμβεβλημένοι του ΕΟΠΥΥ δεν πληρωθούμε έστω τον Απρίλιο τότε ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ..
    Κάνουμε υπομονή γιατι τα ταμεία είναι άδεια αλλα φαίνεται ότι είναι άδεια μόνο για μας...
    Αυτή την προσβολή δεν θα την ανεχτούμε άλλο.
    Η υπομονή εχει και τα όρια της. Ήδη οι περισσότεροι απο εμάς είναι με το φαξ της αναστολής της σύμβασης στο χερι.. Αν γίνει αυτό θα ξεπεραστεί και η τελευταία αναστολή μας και οι εξελίξεις θα επιταχυνθούν.. Και να δούμε που θα βρείτε άλλα κορόιδα σαν και εμάς που βάζουμε όλα τα έξοδα υλικά αναλώσιμα απο την τσέπη μας να δουλεύουμε απλήρωτοι και να μας απαξιώνετε κατα αυτόν τον τροπο. Και να ξέρετε ότι θα σας φύγουν οι καλύτεροι που δεν παίρνουν έξτρα αμοιβές και γιαυτο έχουν και το μεγαλύτερο πρόβλημα . Μόλις η ΕΝΙ ΕΟΠΥΥ κηρυξει κινητοποίηση αυτή την φορά θα είμαστε όλοι εκεί ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή