Πρόεδρος ΕΟΠΠΥ: Καρτέλ απαξίωσης κατά του οργανισμού


Για καρτέλ απαξίωσης των υπηρεσιών του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΠΥ) από γιατρούς ορισμένων ειδικοτήτων στην επαρχία έκανε λόγο στο ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Ψάλτη ο πρόεδρος του οργανισμού, Γεράσιμος Βουδούρης. 

Αναφορικά με το διαγωνισμό, για τη συνεργασία με επιπλέον πέντε χιλιάδες ιδιωτικούς γιατρούς τόνισε ότι παρά την γραφειοκρατία, έχουν μπει στην προκήρυξη οι σχετικές υπογραφές από τα αρμόδια υπουργεία. Πρόσθεσε δε ότι το 25% από αυτούς τους γιατρούς θα είναι νεαρής ηλικίας. 

Για τις παροχές του Οργανισμού είπε ότι γίνονται βελτιώσεις, καθώς εντοπίστηκαν αδυναμίες, στις υπηρεσίες για τους διαβητικούς και τους ασθενείς με όγκους. 

Για τον εντοπισμό γιατρών που φέρεται να έχουν συνταγογραφήσει περισσότερες από πέντε χιλιάδες συνταγές είπε ότι σύντομα θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις και θα ενημερωθούν οι ιατρικοί σύλλογοι. 

4 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ23 Φεβρουαρίου 2012 στις 1:17 μ.μ.

    ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΟΠΥΥ ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ¨ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ" ;.
    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ (ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ) ΓΡΑΦΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΑ (πχ ΚΥΠ), ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΑΣΘΜΑ-ΧΑΠ,ΣΝ-ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ, κλπ;ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ;
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ(πχ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΙ) ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΟΥΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΑΙ ΠΙΕΣΗ, ΥΠΕΡΛΙΠΙΔΑΙΜΙΑ, κλπ.ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΩ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΣΘΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΠΙΕΣΗ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΕΧΩ 3 ΕΠΙΛΟΓΕΣ:α)ΝΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΘΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΩ ΑΛΛΟΥ (πχ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ, β)ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΩ ΕΞΑΡΧΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΘΟΛΟΓΟ Ή ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ Ή ΣΤΟ ΚΥ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ γ)ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΩ ΟΛΑ.
    ΣΤΙΣ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ.
    Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ:ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΚΤΟΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ-ΓΕΝΙΚΟΙ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΙ)ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΟ ΕΛΕΓΧΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥ (ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ).
    ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟΥ Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.
    ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε λίγο καιρό εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση να μην ξέρουμε τι δικαιούμαστε να γράφουμε, να κάνουμε (πραξεις) εάν θα πληρωθούμε, ποτε θα πληρωθουμε, ποσο θα πληρωθούμε απο ποιον θα πληρωθούμε, εάν θα μας συνεχίσουν την συνεργασία η όχι, θα τον απαξιωσουμε και εμείς κε Βουδουρη. Συνεχιστε έτσι και σε λίγο θα ψάχνετε γιατρο συμβεβλημενο στο στο κέντρο της Αθηνας. Και μην νομίζετε ότι θα σας φτάνουν οι Ικατζήδες γιατί είστε βαθειά νυχτωμενοι...
    Απο έναν "συνεργαζομενο" οπωσ μαs αποκαλειτε και όχι συμβεβλημενο ή πιστοποιημένο Ιατρό του ΕΟΠΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TO MONO OΠΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΕΟΠΠΥ, ΤΟ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. 5000 ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 7 Ε ΚΑΘΑΡΑ !! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ !! ΕΛΕΟΣ !! ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ !! ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ !! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΟΣΟΙ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΑΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μαλακιες, αντε να δουλεψετε ρε τεμπελχαναδες δρ τσιλιδες και λοιποι μαλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή