Ο ΕΟΠΥΥ χρηματοδοτεί το Ερρίκος Ντυνάν..


Από το γραφείο τύπου του υπουργείου υγείας εκδόθηκε δελτίου τύπου σύμφωνα με το οποίο το νοσοκομείο ''Ερρίκος Ντυνάν'' κατάφερε να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα κατόπιν ενεργειών της διοίκησης του ΕΟΠΥΥ. 
Όπως φαίνεται απο το  δελτίο τύπου,ο ΕΟΠΥΥ πληρώνει υπέρογκα ποσά προκειμένου να εξασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου μετά απο τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την κακοδιαχείριση του την ίδια στιγμή που οι πάροχοι υπηρεσιών υγείας συνεργαζόμενοι με τον ΕΟΠΥΥ παραμένουν απλήρωτοι. 

Δελτίο τύπου

Σχετικά με το Νοσοκομείο "Ερρίκος Ντυνάν"
  



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μέχρι στιγμής ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. έχει καταβάλλει στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» το ποσό του 1.350.000 ευρώ. Την επόμενη εβδομάδα θα κατατεθούν 500.000 ευρώ. Ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ., με ενέργειες της Διοίκησης του, εξασφάλισε ασφαλιστική ενημερότητα για το Νοσοκομείο.
Δυστυχώς, παρά τις διαρκείς προσπάθειες για την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου του υπουργού, κ. Ανδρέα Λοβέρδου, του υφυπουργού, κ. Μιχάλη Τιμοσίδη και του Προέδρου του Οργανισμού, κ. Γεράσιμου Βουδούρη, οι προκλητικές μισθολογικές απολαβές παραμένουν υψηλές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου