ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ κάλεσμα σε νέους ειδικευμένους ιατρούς αυτό το ΣΚ στην Αθήνα


Από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα πέρασαν 3 εξεταστικές ειδικότητας. Υπολογίζεται γύρω στους 800 έλαβαν τον τίτλο ειδικότητας.

Αν υπολογιστεί ότι ορισμένοι συνάδελφοι καθυστέρησαν να λάβουν άδεια λειτουργίας ιατρείου τότε εύκολα συμπεραίνουμε πως πάνω από 1000 νέοι ιατροί είναι χωρίς κανένα ασφαλιστικό ταμείο και προσπαθούν να ορθοποδήσουν αφού προηγουμένως έκαναν   δεκάδες χιλιάδες ευρώ οικονομικό άνοιγμα χωρίς κανένα επιδοτούμενο πρόγραμμα ή δανειοδότηση με ευνοϊκούς όρους, όπως υπήρχε προγενέστερα. 
Σε μια δύσκολη και κακή πολιτικό – οικονομική συγκυρία.

Και τώρα ο ΕΟΠΥΥ…

Ο ΟΠΑΔ διαχρονικά πραγματοποιούσε συμβάσεις με όλους τους ιατρούς. Από 6 Σεπτεβρίου διέκοψε… Ωστόσο συνεχίζει να ανανεώνει με 3ετή ορίζοντα και παράλληλα να κάνει νέες συμβάσεις με ιατρικά κέντρα! Καμιά αντίδραση από τους ιατρικούς συλλόγους παρόλο τις επανειλημμένες οχλήσεις μας!

Το Σάββατο γίνεται η ημερίδα του ΕΟΠΥΥ, κάποιοι πάνε να την υποβαθμίσουν λόγω μη συμμετοχής τους (βλ. Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά, Λάρισας κτλ, ΟΕΝΓΕ).

Ελπίζουμε να βρεθούμε ιατροί από όλη την Ελλάδα για να διεκδικήσουμε ισότιμη πρόσβαση στο σύστημα των ταμείων που τώρα λόγω ηλεκτρονικής συνταγογράφησης έχουμε τελείως περιχαρακωθεί.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ

·                     Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Caravel  ημερίδα του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας για τον ΕΟΠΥΥ.  
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΕΙ είναι επιβεβλημένη. 
ΩΡΑ 09.00 Βασιλέως Αλεξάνδρου 2 ΑΘΗΝΑ

·                      Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου συνέρχεται η Γενική Συνέλευση του ΠΙΣ, προκειμένου να συζητηθούν όλα τα επείγοντα ζητήματα που απασχολούν την ιατρική κοινότητα. 
ΠΑΡΟΥΣΙΑ και εκεί για να επιδώσουμε ψήφισμα.

Ώρα 09.00 Ξενοδοχείο CROWN PLAZA Μιχαλακοπούλου 50 

2 σχόλια:

  1. Πεστε τα ρε παιδια γιατι νομιζα πως ειμαι ο μονος...Αν ακουσεις τους παλιους με τα"μην κανεις συμβαση με ταμεια,δε συμφερει..."κλπ ιστοριες απο ατομα που τα οικονομησαν χοντρα (ειδικα απ το δημοσιο) και δεν κανεις συμβαση,δεν προκειται να σε μαθουν ποτε...Αλλα οι κυριοι του ΙΚΑ κ του ΤΕΒΕ που "αντιστεκονται" στον ΕΟΠΥΥ,συνεχιζουν κανονικα στις θεσεις τους...Ε ρε τι εχει να γινει αυριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι έγινε λοιπόν προχθές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή