ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΟΠΑΔ από την ΠΟΣΙΠΥ

ΠΟΣΙΠΥ
Αθήνα 24/3/2011
Προς το MEGA CHANELL/ Για την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA" 
Κοιν: Όλα τα ΜΜΕ και ΙΣΑ - ΙΣΠ - ΙΣΘ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ακούσαμε σήμερα τον αξιότιμο Πρόεδρο του ΟΠΑΔ κ. Κ. Σουλιώτη σε πρωινή εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού να λαϊκίζει αναφερόμενος στην καταρράκωση της αξιοπρέπειας των ασφαλισμένων του ΟΠΑΔ με τις ατέλειωτες ουρές που δημιουργούνται από την αναστολή της πίστωσης , σε φάρμακα και ιατρικές αμοιβές.

Λυπόμαστε ειλικρινά , για την ταλαιπωρία των ασφαλισμένων που σίγουρα δεν την προκαλέσαμε εμείς, όμως δεν μας είπε ο κ. Λέκτωρ για την αξιοπρέπεια των επαγγελματιών της υγείας που παραμένουν απλήρωτοι από το ΤΥΔΚΥ(ΟΠΑΔ) 24 μήνες, ΟΠΑΔ 16 μήνες , ΟΑΕΕ 14 μήνες, ΤΑΠΟΤΕ 27 μήνες ΤΑΑΠΤΓΑ 18 μήνες, ΤΣΕΥΠ 21 μήνες κ.ο.κ. , και που εξ' αιτίας αυτής της κατάστασης αδυνατούμε πλέον να αντεπεξέλθουμε στις οικονομικές μας υποχρεώσεις όπως, η έγκαιρη πληρωμή, ασφαλιστικών εισφορών, οφειλών προς την εφορία , εξυπηρέτηση δόσεων δανείων, λογαριασμών ΔΕΚΟ, μισθών εργαζομένων, τιμολόγια προμηθευτών κ.α.
Αυτών των επαγγελματιών της υγείας η αξιοπρέπεια δεν μετράει;

Τους τελευταίους 6 μήνες ακούμε μια σειρά από «θα» σε διάφορες παραλλαγές όσον αφορά τις πληρωμές μας και τους χρόνους που θα συμβεί αυτό. Έξι μήνες υποσχέσεις για να «αγοράζει» για λογαριασμό του Υπουργείου Οικονομικών με πίστωση σε χρόνο τα χρήματα που παράνομα και παράτυπα κατακρατεί και συνεχίζει να οφείλει.
Η πίστωση χρόνου και χρήματος τελείωσε και σύντομα θα το καταλάβουν ακόμη καλύτερα όταν η αντίδραση όλων των επαγγελματιών γιατρών θα επεκταθεί και στα υπόλοιπα ταμεία και με την επίσημη πλέον στήριξη των ιατρικών μας συλλόγων .



Σχόλιο συναδέλφου κ Πατεράκη:
Επί τη ευκαιρια σημερα το πρωι στην ιδια εκπομπη οι παρουσιαστες κατηγορουσαν τους ιατρούς διότι κάνουν απεργία ενώ θα επρεπε να ζητάνε την παραίτηση των διευθυντων που παιρνουν φακελακια! αυτοί ποσα παίρνουν απο την κυβέρνηση για να παραπληροφορουν τον κοσμο και να προσπαθούν να διασπάσουν το ιατρικό κίνημα και τα δίκαια αιτήματα ιατρών, νοσηλευτών και παραϊατρικού προσωπικού ολης της χωρας ειτε στο δημοσιο ειτε στον ιδιωτικο τομεα? το οτι οποιος δεν έχει χρήματα δεν θα εχει καν προσβαση στην υγεια δεν τους απασχολει καθολου? γονείς παιδιά δεν έχουν?

Μπορείτε να δείτε εδώ τις εκπομπές:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου