ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 24.02.11-ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΠ ΣΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΙΚΑ


Αθήνα, 24/02/11 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ συμπαραστέκεται ολόψυχα στον αγώνα των ειδικευόμενων γιατρών των νοσοκομείων του ΙΚΑ.

 Είναι απαράδεκτο να μην έχουν πληρωθεί οι δεδουλευμένες εφημερίες μηνών 01/10, 07/10, 11/10, 12/10, και πιθανότατα και ο 01/11 δεν πρόκειται να πληρωθεί, και οι αρμόδιοι όχι απλά να υπεκφεύγουν, αλλά να έχουν απέναντι στους γιατρούς μια συμπεριφορά απαράδεκτη που σηματοδοτείται από ψεύδη, παραπλάνηση και ακραιφνείς παρανομίες. Θα υποστηρίξουμε τη δίκαιη διεκδίκηση των συναδέλφων μας με όλα τα μέσα, συνδικαλιστικά και δικαστικά.

Καλούμε άμεσα τους πολιτικά υπεύθυνους κ.κ. Κουτρουμάνη, Δρέττα και Σπυρόπουλο, να λύσουν το θέμα ή να παραιτηθούν. Επίσης, καλούμε τον υπουργό Υγείας, κ. Λοβέρδο, να πάρει άμεσα θέση και να μην κρύβεται, γιατί έχει και αυτός πολιτική ευθύνη, τουλάχιστον έμμεσα. Άλλωστε, σε χθεσινή συνάντηση ο κ. Σπυρόπουλος δήλωσε στους ειδικευόμενους «μη μου φωνάζετε εμένα, αφού σε λίγο θα ανήκετε στον… Λοβέρδο (!!)», και για άλλη μια φορά ζήτησε πίστωση χρόνου για να διευθετηθεί το ζήτημα.

Η ΕΙΝΑΠ θα είναι πάντα στο πλευρό των ειδικευόμενων γιατρών-μελών της, υποστηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά τους, όπου και αν εργάζονται. 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΠ
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΣΤΑΘΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ                                                          ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΗΣΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου