ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ 09-07-10


ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ

Αθήνα 08/07/10


Λάβαμε σήμερα γνώση του αιτήματος της ΠΑΣΚΕ για σύγκληση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΟΕΝΓΕ και την απάντηση του κ. Βαρνάβα. Η δική μας θέση είναι η εξής:
1. Το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας περιλαμβάνει σοβαρές παρεμβάσεις και, ανεξάρτητα από την εναντίωση και τις αντιρρήσεις μας, εάν δεν δραστηριοποιηθούμε και δεν παρέμβουμε πριν από την ψήφισή του, θα γίνει νόμος ως έχει, και θα υφιστάμεθα στο μέλλον τις αρνητικές διατάξεις του.
Υποχρέωσή μας να το αλλάξουμε όσο περισσότερο μπορούμε και με οποιονδήποτε τρόπο.
Θεωρούμε ότι, ανεξάρτητα από τον τρόπο που θα επιλέξουμε για να εκφράσουμε τις αντιρρήσεις μας, οφείλουμε να συζητάμε και μεταξύ μας αλλά και με την άλλη πλευρά, εφ’ όσον βέβαια το θέλει και αυτή.
Για το λόγο αυτό, συμφωνούμε να συγκληθεί Εκτελεστική Γραμματεία τις επόμενες μέρες και το συντομότερο δυνατόν.
2. Η θέση μας για τον αντιδεοντολογικό και αντικαταστατικό τρόπο συγκρότησης του προεδρείου της ΟΕΝΓΕ είναι γνωστή και κατατεθειμένη (δις) στα πρακτικά των συνεδριάσεων της Εκτελεστικής Γραμματείας και του Γενικού Συμβουλίου της ΟΕΝΓΕ.
Δεν θεωρούμε όμως αυτή τη χρονική στιγμή ως κατάλληλη για την αποκατάσταση της νομιμότητας και σίγουρα αυτό μπορεί να γίνει σε άλλο χρόνο, αρκεί να υπάρξει καλή διάθεση απ’ όλους.
Καλούμε τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας να αναλογιστούν τις ευθύνες τους.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΚΝΙ

ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ         ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου