ΕΟΠΥΥ: Νέα παράταση των συμβάσεων των γιατρών μέχρι 31 Οκτωβρίου

Την παράταση των υφιστάμενων συμβάσεων εργασίας των συμβεβλημένων γιατρών του ΕΟΠΥΥ, έως τις 31 Οκτωβρίου 2016, αποφάσισε σε σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του το ΔΣ του Οργανισμού. 

Η ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στην διοίκηση του ΕΟΠΥΥ για την πιθανότητα οι ασφαλισμένοι να μείνουν χωρίς πρόσβαση σε φροντίδα υγείας από τις 30 Ιουνίου και έπειτα, οπότε και έληγε η παράταση που είχε δοθεί. 

Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Μιχαήλ Βλασταράκος, κατά την τοποθέτησή του στη συνεδρίαση του ΔΣ, επέρριψε ευθύνες στην Επιτροπή Διαπραγμάτευσης και στη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ για την καθυστέρηση εξέφρασε την ελπίδα, παρά την νέα παράταση, οι διαπραγματεύσεις να καταλήξουν σε συμφωνία το συντομότερο δυνατόν και να υπογραφούν οι νέες συμβάσεις.
Τέλος, ομόφωνα δεκτή έγινε η πρόταση του προέδρου του ΠΙΣ να προστεθεί πέραν της ανανέωσης, πρόταση του ΕΟΠΥΥ προς το υπουργείο Υγείας για σύμβαση με τον Οργανισμό, για όσους γιατρούς το επιθυμούν, με προτεραιότητα στους νέους γιατρούς που μαστίζονται από την ανεργία, την υποαπασχόληση και τη μετανάστευση.

3 σχόλια:

  1. πρεπει να παραιτηθει ο προεδροςτου ΠΙΣ , και απο την προεδρια και απο μελος του ΕΟΠΥΥ , πρωτη φορα στα χρονικα ενας επιστημονικος συλλογος σιωπα , δεν καταφερνει να πραξει τιποτα μπροστα στη απαραδεκτη ενεργια του ΕΟΠΥΥ για συνεχιζομενες παρατασεις των συμβασεων ριχνοντας στη ανεργια εκατονταδες γιατρους , και διατηρωντατας το παληο μοντελου συμβασεων του ΙΚΑ , ετσι μια μεριδα των ιατρων ευνοειται , πριμοδοτειται με ενα μην. σταθερο εισοδημα , πραγμα που δεν θα το δεχοτανε αλλος συλλογος πλην του ιατρικου , και απο την αλλη οι ιδιοι η συμβεβλημενοι σιωπουν και δεχονται τις παρατασεις αντι να λειτουργουν προς το συμφερουν του συνολου των ιατρων . αισχος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πρεπει να παραιτηθει ο προεδροςτου ΠΙΣ , και απο την προεδρια και απο μελος του ΕΟΠΥΥ , πρωτη φορα στα χρονικα ενας επιστημονικος συλλογος σιωπα , δεν καταφερνει να πραξει τιποτα μπροστα στη απαραδεκτη ενεργια του ΕΟΠΥΥ για συνεχιζομενες παρατασεις των συμβασεων ριχνοντας στη ανεργια εκατονταδες γιατρους , και διατηρωντατας το παληο μοντελου συμβασεων του ΙΚΑ , ετσι μια μεριδα των ιατρων ευνοειται , πριμοδοτειται με ενα μην. σταθερο εισοδημα , πραγμα που δεν θα το δεχοτανε αλλος συλλογος πλην του ιατρικου , και απο την αλλη οι ιδιοι η συμβεβλημενοι σιωπουν και δεχονται τις παρατασεις αντι να λειτουργουν προς το συμφερουν του συνολου των ιατρων . αισχος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σε όλους. Είμαστε μια ομάδα ιδιωτών επενδυτών με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον τομέα του δανεισμού και των επενδύσεων. Είμαστε παρέχοντας όλα τα επιμέρους δάνεια σε όλους τους τομείς των € 5.000 έως € 5.000.000. Μπορείτε να ορίσετε την περίοδο αποπληρωμής και το επιτόκιο είναι 2%. Το πλεονέκτημα με εμάς είναι ότι μπορείτε να πάρετε το δάνειό σας μέσα σε 24 ώρες και θα αρχίσει να επιστρέψει από τον τέταρτο μήνα μετά τη λήψη του δανείου. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail: lavignedupuit@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή