Ανακοίνωση ΠΑΣΙΠΑΑ-ΠΕΔΥ για μελλοντικές συναντήσεις

«ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡΩΝ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ (Π.Ε.Δ.Υ.)» Αποφ. ΕΔ 538/2014 Τηλ. 6948112034 FAX 2110193982 

Αγαπητοί Συνάδελφοι, 

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου αντιπροσωπεία του συλλόγου μας θα συναντηθεί με μέλη της ειδικής Κομματικής Επιτροπής Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ. Σκοπός της συνάντησης είναι η έγκυρη, πλήρης και σε βάθος ενημέρωση για το πρόγραμμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και η προώθηση των αιτημάτων των μελών μας.

Επίσης προγραμματίζονται συναντήσεις με τους διοικητές των ΔΥΠΕ ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη ολοκλήρωση της έκδοσης των πράξεων ανάληψης για τους ιατρούς ΠΕΔΥ ΠΑΑ της 1ης και 2ης ΔΥΠΕ καθώς και των διαπιστωτικών πράξεων για τις 3η, 4η, 5η, 6η και 7η ΔΥΠΕ σύμφωνα με το νόμο 4238/14 αμέσως μετά τις εκλογές. 

Ζητούμε την αθρόα προσέλευση σας στο «Στράτος Βασιλικός» για ενημέρωση και συντονισμό, ιδίως των μελών από την επαρχία, το Σάββατο 17 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο των εκλογών μας για ΔΣ του Συλλόγου. Επιβάλλεται η ίδρυση τμημάτων στις κατά τόπους Υγειονομικές Περιφέρειες ώστε να διευκολυνθεί η παρέμβαση μας και να λάβει συνεχή χαρακτήρα η παρουσία μας και η πίεση που θα ασκούμε στα κέντρα λήψης αποφάσεων. 

Συνάδελφοι πιστεύουμε στο δίκαιο των αιτημάτων μας, που εναρμονίζονται απόλυτα με την ανάγκη της κοινωνίας μας για αποτελεσματική πρωτοβάθμια Υγεία στους δύσκολους καιρούς λιτότητας που ζούμε. 

Στηρίξτε την προσπάθεια μας με εγγραφή και συμμετοχή σας στο Σύλλογο. Σας περιμένουμε από τις 9:30 το πρωί στο ξενοδοχείο «Στράτος Βασιλικός», Μιχαλακοπούλου, 114 Αθήνα, όπου θα λάβουν χώρα ακολούθως (10:30-15:00)και οι αρχαιρεσίες μας. 

Με εκτίμηση, 

Εκ μέρους της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής. 

Η Πρόεδρος              Ο Γ. Γραμματέας 

Ευθυμία Καρποδίνη            Ιωάννης Παπαλέτσος

1 σχόλιο:

  1. ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΑΤΟΥΛΗ-ΒΛΑΣΤΑΡΑΚΟ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ,,,ΣΑΝ ΜΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ,,,,ΟΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΥΤΑΡΧΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΩΡΑ?,,,ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΑΛΗΤΕΣ,ΜΑΣ ΠΙΝΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ,,,ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ Ο ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ,,,ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ...ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή