Ο Θόδωρος Αμπατζόγλου νέος διοικητής του ΟΑΕΔ


Ο φαρμακοποιός Θεόδωρος Αμπατζόγλου, αναλαμβάνει νέος Διοικητής του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), σύμφωνα με την απόφαση του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννη Βρούτση.

Ο κ. Αμπατζόγλου αντικαθιστά τον απερχόμενο κ. Ηλία Κικίλια.

Ο κ. Αμπατζόγλου ήταν στο παρελθόν διοικητής του ΙΚΑ και είναι πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

Σχόλιο: 
Οι φαρμακοποιοί είναι σε θέση ισχύος και επιρροής σε κυβερνητικά πόστα καιρό τώρα. Θυμηθείτε και πείτε μου ποιος ιατρός εκπρόσωπος του συνδικαλιστικού ή επιστημονικού τομέα ανέλαβε κάποιο πόστο ευθύνης.

Δείγμα των καιρών πως είμαστε ουραγοί των εξελίξεων και δεν επηρεάζουμε καθόλου το πολιτικό - κοινωνικό σκηνικό της χώρας. 

Ας προβληματιστούμε και να φερθούμε επιτέλους συνενωτικά κι όχι διασπαστικά! 

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eπανέρχεται δριμύτερος ο Θόδωρος.Όλα τα tips για τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ που είχαν ανοίξει την τελευταία δεκαπενταετία σε εκκολαπτόμενους φαρμακοποιούς για να ανοίξουν όμορα φαρμακεία,αυτός τα είχε δώσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mη εξουσιοδοτημένες από το κράτος ενέργειες των φαρμακοποιών:1)εκτέλεση ιατρικών πράξεων,ενέσεις,καθαρισμοί τραυμάτων,αντιτετανικοί,μέχρι και ενέσιμα φάρμακα για εξωσωματική γονιμοποίηση τους αφήνουν οι γυναίκες να τους κάνουν.2)Ωράριο φαρμακείων δεν υπάρχει,το μεσημέρι δεν κλείνουν σχεδόν ποτέ (δουλεύει το πίσω δωματιάκι της εφημερίας στο φουλ 3)η δουλειά του κάθε τομεάρχη τους είναι non-existent 4)τα καλλυντικά τους είναι ληγμένα και τα ξαναπουλούν την επόμενη χρονιά 5)οι περισσότεροι δεν ξέρουν να φτιάχνουν κρέμες από δερματολόγους και ειδικά κολλύρια και είναι γνωστοί οι σπασίκλες του κλάδου που στέλνουν τις δύσκολες συνταγές 6)δεν βάζω μέσα τη μέτρηση πίεσης,σακχάρου,χοληστερόλης κλπ 7)στις εφημερίες δεν ξέρω πόσα χάπια της επόμενης μέρας για αντισύλληψη πουλούν χωρίς να έχει προηγηθεί το σωστό screening της γυναίκας και 8)αν δείτε φυσικοθεραπευτήριο κοντα να ξέρετε ότι το αλισιβερίσι με τα αναβολικά πάει σύννεφο..προφανως υπάρχουν και άλλα που κάνουν αλλά βαριέμαι να τα πω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή