Βαρνάβας - Να πώς μετρά τα ποσοστά της απεργίας το υπουργείο Υγείας

ΔΗΛΩΣΗ

Να πώς μετρά τα ποσοστά της απεργίας το υπουργείο Υγείας
Σήμερα η ΟΕΝΓΕ κατακλύστηκε από διαμαρτυρίες συναδέλφων απ' όλα τα μέρη της χώρας, ότι προσερχόμενοι στις Διοικήσεις των Νοσοκομείων προκειμένου να δηλώσουν ότι απεργούν συναντούσαν άρνηση να γίνει αποδεκτή η δήλωση απεργίας με πανομοιότυπο αιτιολογικό. Ισχυρίζονταν δηλαδή οι Διοικήσεις ότι απ' όσο ξέρουν η ΟΕΝΓΕ δεν είχε σήμερα
απεργία!
Η ανακοίνωση της ΟΕΝΓΕ ήταν σαφέστατη. Ως γνωστόν, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις, η Εκτελεστική Γραμματεία της ΟΕΝΓΕ συνεδρίασε εκτάκτως στο χώρο της κατάληψης και προκήρυξε απεργία από την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου. Η σχετική ανακοίνωση έφτασε αμέσως σε όλα τα Νοσοκομεία της χώρας και συνεπώς δεν νοείται άγνοια, αλλά προσπάθεια διαμόρφωσης των ποσοστών της απεργίας σε ποσοστά δεκαδικά.
Ο δρόμος της δολιοφθοράς που άνοιξε ο άρτι διορισθείς Διοικητής της 1ης ΥΠΕ κ. Α. Μουσιώνης τείνει πλέον να γίνει για το υπουργείο Υγείας πάγια πρακτική.
Οι συνάδελφοι θα συνεχίσουν να δηλώνουν απεργοί και αν οι Διοικήσεις επιμένουν να αρνούνται τη δήλωσή τους ας είναι βέβαιες ότι θα πάθουν ότι και η ηγεσία του ΙΚΑ με τους καταλόγους που ανάρτησε.

Θα γίνουν καταγέλαστες.

Αθήνα, Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011



ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΕΝΓΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου