Προεδρίσκων καμώματα, ή πώς να υπερσκελίσετε τους υπόλοιπους συνδικαλιστές.

Από e-mail που έλαβα και ζητά να κρατηθεί η ανωνυμία του συναδέλφου που το έστειλε. Θεμιτό αφού υπάρχει φόβος.
Δε θα το δημοσίευα ωστόσο είναι βάσιμες oi παρατηρήσεις και το παραθέτω προς προβληματισμό όλων μας.



"Τον τελευταίο καιρό, και μετά την προβοκάτσια του προεδρεύοντα και πλειοψηφούντα συμβούλου της ΟΕΝΓΕ, παρατηρούμε το εξής περίεργο και παράξενο: η Ομοσπονδία έχει πάψει να στέλνει τα κείμενά της υπογεγραμμένα. Δεν υπάρχει σε κανένα από τα  κείμενά της, τους τρεις τελευταίους μήνες, η σφραγίδα της Ομοσπονδίας, δεν υπάρχει πουθενά η σφραγίδα του προεδρεύοντα, που έχει στρογγυλοκάτσει στην καρέκλα και διατυμπανίζει παντού ότι είναι πρόεδρος, τρομάρα του, δεν υπάρχει κάποια φυσική απόδειξη ότι η Ομοσπονδία δουλεύει ακόμα, και ότι δεν έχει κλείσει το μαγαζί.

Γνωρίζω όπως και όλοι οι υπόλοιποι ότι η Ομοσπονδία στέλνει πλέον e-mail και όχι fax. Ναι μεν είναι πιο οικολογικός αυτός ο τρόπος, αλλά από την άλλη χάνεται η αξιοπιστία. Γιατί ο καθένας από εμάς, που έχει έστω και μια στοιχειώδη γνώση υπολογιστών, μπορεί να πάρει το σήμα της ΟΕΝΓΕ στα e-mail, και να βγάζει «αυθεντικές» αποφάσεις. Βέβαια, θα μου πείτε, ότι κάποιος θα καταλάβει ότι είναι ψεύτικο, γιατί δεν θα υπάρχει σε γνωστό site-φερέφωνο του προεδρεύοντα.

Αλλά και εδώ υπάρχει πρόβλημα. Το συγκεκριμένο site έχει τις αποφάσεις της ΟΕΝΓΕ, πριν τις λάβουν οι Ενώσεις. Προφανέστατα, ο προεδρεύων ενδιαφέρεται πρώτα για τη δική του υστεροφημία και δόξα, κλέβοντας έργα και πράξεις άλλων, ως νέος Φαραώ, διαγράφοντας και σβήνοντας ό,τι μπορεί, φωνασκώντας και πνίγοντας κάθε άλλη άποψη. Και αν πιστεύεται το αντίθετο, τότε γιατί γίνονται πλέον οι συνεδριάσεις της ΟΕΝΓΕ στις 1:30, ώρα που οι περισσότεροι γιατροί είναι ή στα χειρουργεία ή σε επίσκεψη στους ασθενείς; Γιατί η ώρα δεν γίνεται 2:30, όπως παλιά, ώρα που θα μπορούν όλοι να παρευρεθούν χωρίς πρόβλημα;

Ο φόβος του προεδρεύοντα για κάποια άτομα, και η ανικανότητά του να κερδίσει λογικό διάλογο, καθοδηγεί τις πράξεις του. Η λασπολογία, οι ύβρεις και ο κιτρινισμός από μέρους του είναι κάτι το αδιαμφισβήτητο."


Σχόλιο: Το http://www.oenge.gr/index2.asp γιατί δεν το καταργείτε;
Προτείνω η ΟΕΝΓΕ να μετονομαστεί σε YGEIANET... Ίσως ακούγεται καλύτερα στην ΤΡΟΪΚΑ !
Ο server του συγκεκριμένου site που βρίσκεται κ. Βαρνάβα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου